Kannattajat

mustaverkosto

Musta Verkosto

KalPa-kannattajilla on ollut järjestäytynyttä toimintaa jo 1980-luvulta. Kesästä 2005 lähtien KalPan SM-liigajoukkueen kannattajayhteisö on tunnettu nimellä Musta Verkosto.

Musta Verkosto nimenä heijastaa KalPan kotipelipaidan ja maakunnan vaakunan väriä sekä KalPa-kannattajien verkostoitunutta toimintaa ympäri Suomen. Nimellä on haluttu myös erottautua muiden kannattajayhteisöjen harmaasta massasta.

Musta Verkosto on itsenäinen yhteisö, joka ei ole millään tavalla KalPan alaisuudessa.
Toiminta-ajatuksena on yhdistää KalPa-kannattajat, luoda Trust Kapital Areenalle tunnelmaa ja juurruttaa Kuopioon uudenlaista kannattajakulttuuria. Musta Verkosto järjestää tapahtumia, matkoja vieraspeleihin sekä tekee yhteistyötä muiden kannattajaseurojen kanssa. Yhteisö haluaa rohkaista savolaisia ja näyttää esimerkkiä siinä, että oman seuran pelipaitaa voi kantaa päällään ylpeydellä!

www.mustaverkosto.net

Kuinka liittyä jäseneksi?
Mustan Verkoston toimintaan voivat osallistua kaikki KalPan kannattajat, mutta vain jäsenyytensä virallistaneet ovat oikeutettuja jäsenetuihin.

1. Suorita vuosittainen jäsenmaksu 15,00 € tilille FI25 5600 0520 4427 92 Pohjois-Savon Osuuspankki, viitteellä 201320149, ja merkitse saajaksi KalPa Fan Club ry. Viestikenttään laita nimi, lähiosoite, puhelinnumero, sähköposti, syntymäaika sekä mahdollinen edellisen kauden jäsennumero.
2. Maksun jälkeen lähetä edellä mainitut tiedot sisältävä sähköposti osoitteeseen jasenet@mustaverkosto.net.
3. Uusi jäsenkortti toimitetaan postitse kauden alussa. Kuitti maksusta toimii tositteena jäsenyydestä siihen saakka.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostilla osoitteesta jasenet@mustaverkosto.net.


Mustan Verkoston kauden avajaistilaisuus Monttu Pubissa la 7.9
Musta Verkosto järjestää jäsenilleen kauden avajaiset lauantaina 7.9.2013 pelattavassa European Trophy -kotiottelussa, jossa KalPa saa vastaansa JYPin. Avajaisten kunniaksi kaikki Mustan Verkoston viralliset jäsenet pääsevät peliin ilmaiseksi!

Tilaisuus alkaa heti ottelun päätyttyä, ja paikkana toimii Monttu Pub. Paikalla on tietysti myös koko kotijoukkue valmentajineen. Tapahtuma on ikärajaton. Tervetuloa!


Susiklubiyhdistys

Susiklubiyhdistys on muista organisaatioista riippumaton perinneyhdistys, joka vaalii ja turvaa perinteisen Susiklubin toimintaa.

http://susiklubiyhdistys.nettisivu.org/