Uutiset

Derek Stepan palaa Pohjois-Amerikkaan

12.12.2012

Marraskuun puolivälissä Savoon saapunut New York Rangersin keskushyökkääjä Derek Stepan palaa Pohjois-Amerikkaan.

12 ottelussa Stepan teki pisteet 2+2 sekä ratkaisi KalPalle kaksi kotiottelua näyttävillä suorituksillaan voittomaalikilpailuissa.

Stepan on luottavainen, että NHL alkaa lähiviikkoina ja hän halusi palata Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan rauhassa NHL-kauteen.

 - Haluan kiittää organisaatiota kaikesta, mitä he ovat eteeni tehneet. Joukkuekavereista minulla on vain hyvää sanottavaa ja todella viihdyin kaupungissa hyvin. On ollut hienoa pelata Kuopion yleisön edessä ja olla osa näin hyvin hoidettua organisaatiota. Toivon menestystä joukkueelle keväällä, tämä joukkue voi mennä todella pitkälle, kertoo Derek Stepan.

- Pelaajan suunnasta tuli tieto, että hän haluaisi mennä kotiin odottamaan NHL-kauden alkua. Seuran kannalta on tietysti harmillista, että joukkueeseen tuli taas yksi muutos, mutta kunnioitamme pelaajan toivetta ja annamme hänen mennä takaisin Pohjois-Amerikkaan, KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen kertoo Stepanin tilanteesta.

- Emme ole nyt joulun pyhien aikaan tekemässä uusia pelaajahankintoja, vaan odotamme ja katsomme NHL-tilanteen etenemistä, Kapanen jatkaa.

Arkisto

Vaikeimman kautta 23.03.2013
KalPa-Pelicans 29.09.2012